14 december viert Kasteel Sypesteyn de verjaardag van jonkheer Henri van Sypesteyn

Vier op 14 december met ons de verjaardag van jonkheer Henri van Sypesteyn tijdens de Decembervoorstelling ‘Licht op Sypesteyn’.

Jonkheer Henri die in Loosdrecht zijn levenswerk – een kasteel met tuinencomplex en de inrichting van museum – volbrengt, wordt op 14 december 1857 geboren in Den Haag. Om deze bijzondere dag te vieren organiseert MusicaLOS op 14 december in samenwerking met Kasteel Sypesteyn en Restaurant op Sypesteyn de Decembervoorstelling ‘Licht op Sypesteyn’.

Tussen 16.00 en 20.00 uur luistert u al wandelend naar de gouden keeltjes van de kids, jongeren en volwassenen van muziektheatervereniging MusicaLOS. Verspreid over de gehele tuin is er van alles te zien en te beleven. Onderweg ziet u de performances van MusicaLOS, de Junior Promised Band uit Houten en ook onze smid Jasper is tijdens deze avond aanwezig. Hij toont de bezoeker het eeuwenoude ambacht en zorgt daarmee automatisch voor nog meer licht en warmte. U ontdekt de tuin van Sypesteyn op deze avond op een wel heel bijzondere wijze.

Het restaurant verzorgt voor bezoekers warme winterse dranken. In de tuin is er een speciale plek ingericht waar u geniet van een warm bordje erwtensoep. Het museum opent voor deze avond haar deuren, biedt rondleidingen aan en brengt het kasteel in kerstsferen. U kunt rekenen op een opgedekte kersttafel en een kleurrijke kerstboom.

Kaartverkoop
Voor informatie over MusicaLOS, prijzen en het bestellen van kaarten kunt u terecht op musicalos.nl. We bieden u de optie om ook alvast een kaart te kopen gekoppeld aan een rondleiding door het kasteel. Het toegangsbewijs is inclusief twee consumptiebonnen die u deze avond kunt verzilveren op het landgoed.

Kaartenverkoop: musicalos.nl
Kasteel-Museum Sypesteyn
Nieuw-Loosdrechtsedijk 150
1231 LC Loosdrecht
[email protected]