Denk mee over sport in Wijdemeren

De gemeente is gestart met het samenstellen van een sportakkoord. Een actieplan dat de toekomst van bewegend Wijdemeren mooier kan maken. Iedere vereniging kan hierover meedenken.

De inhoud van het actieplan wordt bepaald door zoveel mogelijk sport- en beweegaanbieders in Wijdemeren: van voetbalvereniging tot tennisclub en van fysiotherapeut tot zorginstelling.

Bijeenkomst 31 januari 2020
Tijdens de bijeenkomst zoekt sportformateur Ine Klosters (foto) samen met belangstellenden naar bestaande en nieuwe initiatieven en naar ambities en uitdagingen. Het actieplan heeft als thema vergrijzing, maar ook andere ideeën kunnen er in opgenomen worden.

Extra sportaanbod
Het sportakkoord is geen beleidsstuk. Het is een aanvulling op het huidige sportaanbod in Wijdemeren en een kans voor sportaanbieders om invulling te geven aan hun ambities. Er is dus ruimte voor nieuwe initiatieven naar eigen smaak én in eigen regie.

Meedenken? Neem dan contact op met sportformateur Ine Klosters via [email protected]. Meer informatie over de bijeenkomst volgt snel.