Driesterrenchef Jacob Jan Boerma komt koken bij restaurant Vlaar in ‘s-Graveland

In 2020 gaat restaurant Vlaar in ’s-Graveland gastchefs uitnodigen voor een aantal bijzondere culinaire evenementen. Driesterrenchef Jacob Jan Boerma bijt deze maand het spits af. Op woensdag 15 januari bereidt hij samen met het keukenteam van restaurant Vlaar een speciaal 4-gangen tasting menu in het Gooische restaurant.

Net als bij Vlaar is de keuken van Boerma gebaseerd op de Franse keukenleer maar modern uitgewerkt. En wordt er veel met lokale en pure ingrediënten gewerkt. Op tweede kerstdag sloot Boerma na 17,5 jaar definitief de deuren van zijn restaurant De Leest in Vaassen, één van de drie driesterrenrestaurants in Nederland. Eigenaar Arlo Vlaar: “Wij zijn enorm trots dat één van de beste chefs van Nederland bij ons in ’s-Graveland komt koken en verwachten dat dit voor onze gasten een zeer bijzondere avond gaat worden”. De kosten voor dit tasting menu inclusief amuses zijn € 95 per persoon. Reserveren is noodzakelijk en kan enkel telefonisch via tel. 035-6561661.