Feestelijke opening Restaurant Vliegveld Hilversum [video]

Onder het genot van een hapje, een drankje en live muziek werd op zondag 1 september het nieuwe Restaurant Vliegveld Hilversum, aan de Noodweg 43, geopend. De drie horecavrienden Martin Seldenrijk, Rutger en Arthur Ides hebben na een maandenlange verbouwing een nieuwe hotspot in Hilversum gecreëerd waar zij absoluut trots op mogen zijn.

Burgemeester van Hilversum, Pieter Broertjes, verrichtte zondag met veel plezier de opening. Voor de kinderen waren er diverse attracties en genoten honderden belangstellenden op het zonovergoten terras van diverse cocktails en vers bereide hapjes van de green eggs. Rond zonsondergang ging men zelfs nog even met de voetjes van de vloer en kijkt iedereen terug op een zeer geslaagde opening.

Met prachtig uitzicht over het vliegveld kan men dagelijks genieten van een lunch, diner en borrel, maar biedt de zaak ook mogelijkheden voor feesten en partijen. Het restaurant is sfeervol aangekleed en bij mooi weer kan men terecht op een kindvriendelijk terras. Voor meer informatie: www.restaurantvliegveldhilversum.nl